Reflavour, your unique taste

post-img

Dit is Reflavour: Het is goed voor mens en milieu om van gebruikte kleding nieuwe hippe kleding te maken. Het is leuk om je eigen smaak en stijl te ontwikkelen. Of er trouw aan te zijn. Soms heb je lef nog om niet met elke hype mee te gaan. En soms heb je creativiteit nodig om je oude lekker zittende kleding een lang leven te geven. Dit wil Reflavour uitdragen: Waardering voor de kleding. En dan niet voor een maand, maar voor zolang jij dat wilt! En als je hem dan toch een beetje uit de mode vindt, Reflavour is het antwoord. Dit hoopt Reflavour: Dat je minder kleren koopt, meer nadenkt voordat je iets koopt en voordat je iets wegdoet. Dat je creatief wordt in het dragen van je kleding. Wat kan je waarmee combineren? Maar ook in het ontwikkelen van lef. Lekker in je eigen kleding blijven lopen, niet meer met elke trend meegaan. Reflavour helpt je.