Vacature

post-img

Reflavour zoekt een voorzitter en een algemeen lid voor haar bestuur. Stichting Reflavour is een textielatelier voor mensen die, om wat voor reden dan ook, een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Reflavour biedt deze mensen een interessante dagbesteding. Reflavour is om vier redenen uniek.

  • De deelnemers komen uit een brede doelgroep. Wat ze gemeen hebben is dat ze geen betaalde baan hebben en ge├»nteresseerd zijn in textiel.
  • Reflavour spreekt de deelnemer aan op haar of zijn eigen kracht. Dat betekent dat meedenken, verantwoordelijkheid nemen en creativiteit hoog bij ons in het vaandel staan.
  • Reflavour staat voor duurzaamheid. Van goede tweedehandskleding of restanten stoffen wordt op een creatieve manier nieuwe verkoopbare kleding gemaakt.
  • Sinds kort maakt Reflavour in opdracht bootkussens. Een tak die we verder willen ontwikkelen.
  Het bestuur bestaat momenteel uit 3 leden: een voorzitter, een penningmeester en een algemeen lid. De zittende voorzitter gaat weg. We zoeken daarom een voorzitter. Tevens willen we het bestuur uitbreiden met nog een algemeen lid. Vanuit RegioCultuurCentrum Idea is een projectleider actief betrokken bij Reflavour. Het bestuur komt 1 x in de 6 weken bij elkaar. Naast dat je affiniteit met textiel en duurzaamheid hebt, is Reflavour op zoek naar bestuursleden die Reflavour in een breed netwerk kunnen neerzetten:
  • Meer mensen uit de brede doelgroep kunnen interesseren voor Reflavour, zoals mensen met een Wajong uitkering.
  • Reflavour onder de aandacht kunnen brengen bij potentiele opdrachtgevers voor boot-, tuin- of caravankussens.
  • Reflavour actief onder de aandacht brengen bij de gemeente Soest als een goede dagbesteding voor mensen uit verschillende, maar ook voor de gemeente belangrijke doelgroepen.
Standplaats van Reflavour is Idea, Willaertstraat 49 Soest. Bezoek ook onze facebookpagina: www.facebook.com/reflavour.soest Je kunt reageren door een cv en een brief te mailen naar: Anita Vreugdenhil, projectleider Reflavour. E: reflavoursoest@gmail.com. Heb je nog vragen dan kun je haar bellen. T: 035 6095817 Je kunt uiterlijk tot 12 mei 2016 reageren.